Gemensam sak - Yhteishyvä

Gemensam sak

Kaisa Venermo

Kaisa Venermo, kundrelationschef, SOK Kundrelationer, SOK

SOK:s kundrelationschef är en länk mellan ägarkunden och samarbetspartner.

some.share_label
contributors.writer
Katri Riihivaara
contributors.photo
SOK

"S-gruppens samarbetspartner kompletterar gruppens utbud av varor och tjänster. Jag ansvarar för rese- och förplägnadshandelns riksomfattande partnerskap och samarbetsavtal och för målen och spelreglerna inom sponsorverksamheten.

Mitt hjärta klappar för turismen och det ansvarsarbete som gagnar samhället. Det är ett sant nöje att få dra sitt strå till stacken. Vi och våra samarbetspartner funderar tillsammans på vilka tjänster och förmåner kunderna önskar. Jag fungerar som länk mellan kunderna och tjänsteproducenterna. -Min målsättning är att varje vecka kläcka minst en idé som förbättrar ägarkundernas kännedom om våra samarbetspartner och deras tjänster.

FRK är en av våra långvariga samarbetspartner. Vår gemensamma målsättning är bland annat att öka vardagstryggheten i de finländska hemmen.

I september deltar vi åter i Operation Hungerdagen då Röda Korsets insamlare rör sig med sina röda insamlingsbössor på S-gruppens verksamhetsställen runt om i landet. Operation Hungerdagen går av stapeln 18–20.9."

I denna splat berättar anställda i S-gruppen och hos S-gruppens bonussamarbetspartner sina historier.

publication_info.published_label: 21.8.2014
publication_info.modified_label: 11.12.2018
some.share_label