- Pilko vartaan ainekset kypsymisajan mukaan. Nopeasti kypsyvät ainekset kannattaa leikata isommiksi paloiksi ja hitaammin kypsyvät pieniksi, niin koko varras on kypsä samaan aikaan.
- Voit myös yhdistää nopeammin kypsyvät ainekset yhteen vartaaseen ja hitaammin kypsyvät toiseen. Pilko silloin kaikki ainekset samankokoisiksi.
- Marinoi tai valele: grillivartaisiin voi tuoda makua joko marinoimalla ainekset etukäteen tai valelemalla vartaita kypsennyksen aikana.
![Possu-retiisivartaat ja yrttiöljy](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/6koGQldYH3yOCzYLoSypcX/0413cc02a7d2ef8ab23d1207a91a30ac/Possu-retiisivartaat-yrtti__ljyll___netti.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Possu-retiisivartaat ja yrttiöljy](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/6koGQldYH3yOCzYLoSypcX/0413cc02a7d2ef8ab23d1207a91a30ac/Possu-retiisivartaat-yrtti__ljyll___netti.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Possu-retiisivartaat ja yrttiöljy