Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Koe uusi ABC Lahela ja tee alueen nopeimpia ruokaostoksia Alepa Lahelassa

Teksti:
HOK-Elanto
Julkaistu: 19.11.2019
|
Muokattu: 7.5.2021

ABC Lahela

Tuusulan Lahelassa avautuu uusi ABC Carwash sekä Alepa Lahela. ABC-asemalla tankkaat 24/7 ja pesetät autosi ympäristömerkityillä pesukemikaaleilla. Samassa osoitteessa palvelevassa Alepa Lahelassa ruokaostokset hoituvat aamuvarhaisesta iltamyöhään ja nautit Bonusta päälle!

ABC Lahela

ABC:n mittarikenttä palvelee vuorokauden ympäri ja polttonesteiden (95, 98, Smart Diesel, EKO E85) lisäksi löydät meiltä ilma- ja vesipisteen. Meillä tankkaat mobiilisti ja maksat autopesut ABC-mobiililla. Lisäksi saat S-Etukortilla tankkausbonusta, jopa 5 senttiä litralta!

Uuden ABC Carwash Lahelan avauksen kunniaksi saat kaikki pesuohjelmat –50 % 6.–16.5. Etu koskee vain ABC Lahelan yksittäispesuja, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

ABC Carwashissa pesuvedet ja -kemikaalit kerätään pesuhallin erotinkaivossa talteen ja hävitetään niin, etteivät ne päädy luontoon. Autopesuohjelmat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Keväällä ja kesällä pesu keskittyy puolestaan mm. hyönteisten pesemiseen auton etuosasta.

ABC Carwash Lahela
Lahelanpellontie 2
04330 Lahela

Alepa Lahela

Uudesta Lahelan Alepasta saat kaiken tarpeellisen, naposteltavat kiireeseen kuin herkut viikonloppuun aamuvarhaisesta iltamyöhään ma–la klo 6.30–23, su klo 9–23. Uuden myymälän kunniaksi luvassa on 6.–9.5. herkullisia avajaisetuja mm. äitienpäivään!

Kurvaa Alepaan ostoksille ja voit osallistua arvontaan avajaisten kunniaksi!

Myymälästä löytyy mm. Mehustamon tuoremehupuristin, Kaffekulma sekä paistopiste, josta saat joka päivä paikan päällä paistettuja suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Mikäli kaipailet jotain erityistä tuotetta hyllyillemme, laita Korttelitoivetta tulemaan ja saat toiveesi hyllyyn alta aikayksikön!

Alepa Lahela
Lahelanorsi 2
04330 Lahela