Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Testasimme vedenkestävät ripsarit – nämä 5 markettilöytöä kestävät hikoilun tanssilattialla ja salilla

Teksti:
Yhteishyvän toimitus
Kuvat:
Eveliina Vuorma
Julkaistu: 26.4.2024
|
Muokattu: 26.4.2024
Löysimme Prisman valikoimasta viisi hyvää vedenkestävää ripsiväriä.

Vedenkestävän ripsivärin kuuluu kestää kovaakin käyttöä. Testasimme Prisman valikoimista löytyviä vedenkestäviä maskaroita ja löysimme viisi erityisen hyvää vaihtoehtoa.

Maybelline New York Lash Sensational Very black WP Mascara

Tämä Maybellinen ripsari värjää hyvin, tuuheuttaa ja erottelee ripset – eli on lähes täydellinen.

Ripsarin harja on kaareva, muovinen ja viuhkamainen, ja siinä on kuusi erilaista harjasta. Pienillä ”sisäharjaksilla” saa väriä tarttumaan tosi hyvin jokaiseen ripseen, myös ihan silmäkulmissa oleviin. Kun väriä levittää lopuksi isoilla harjaksilla, ripset leviävät viuhkamaiseen muotoon.

Jo ensimmäisellä värjäyskerralla väri tarttui hyvin, eikä paakkuuntunut toisenkaan värjäyskierroksen jälkeen. Väripigmenttiä on todella paljon, kuten on luvattukin. Jo yksi harjauskerta peittää vaaleat ripset. Plussaa tulee vielä Maybellinen tutusta, paksusta hylsystä, jota on helppo pitää kädessä.

Ripsiväri kesti hyvin kevyen silmien vesipesun ja pysyi leviämättä pitkin päivää. Silti väri lähti yllättävän hyvin pois, ihan meikinpuhdistusliinalla.

Maybelline yllättää ja menee jatkoon myös todelliselle ripsarifriikille. Miinusta on se, että tuote ei juurikaan pidennä ripsiä, mutta sitähän se ei lupaakaan. Maskaran hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Black WP Mascara

Jos etsit luotettavaa ja kovassa käytössä kestävää ripsaria, Maybellinen New York Lash Sensational Sky High Black voisi olla valintasi.

Ripsivärin harja on kapea, joten väri levittyi helposti ja tarkasti. Ripset saivat väristä toivottua lisäpituutta, eikä maskaraa ollut tarvetta lisätä pitkän päivän aikana.

Maskara kesti hyvin myös juhlakäytössä. Se ei varissut luomille ja poskille edes loppuillasta kiihtyneen tanssin pyörteissä.

Puhdistamiseen tämä ripsari vaatiikin ehdottomasti laadukasta silmämeikinpoistoainetta. Oiva ripsiväri edullisemmasta hintaluokasta.

Bbia Never Die Mascara

Tuuhearipsinen meikkaaja ilahtuu Bbian Never Die -maskarasta, joka kestää hyvin päivän riennoissa.

Ripsarin pienessä harjassa on tiheät kuituharjakset, jotka ovat toisella puolella lyhyet ja toisella puolella pidemmät. Ripsistä saa tummat ja pitkät vain kerrostamalla. Maskara ei kuitenkaan paakkuunnu, ja ripset pysyvät ilahduttavan ohuen ja erotellun näköisinä. Mainoslauseet ripsien erottelusta pitävät hyvin paikkansa.

Ripsiväri pysyy todella hyvin siistinä koko päivän. Väri altistuu keittiössä kokkaillessa pitkään kuumalle höyrylle, mutta kestää leviämättä ja rapisematta. Vedenkestävyys lunastaa lupaukset. Väri ei leviä edes illalla suihkussa, vaikka silmiä hieroo testimielessä kasvojenpuhdistusaineella. Ripset tuntuvat todella kovilta ja näyttävät lähes samalta suihkun jälkeen. Väri on rapissut ja ohentunut vain hieman. Silmämeikinpoistoaineella ripsiväri kuitenkin lähtee todella helposti pois ilman liiallista hankaamista.

Never Die -maskaran harja sopii parhaiten tuuheille ripsille. Ohuita, taipuisia ripsiä tiheät kuituharjat painavat liikaa taaksepäin. Pysyvyytensä ansiosta ripsari on omaa luokkaansa.

L'Oréal Paris Lash Paradise Waterproof Mascara

L’Oréalin Paris Lash Paradisen vedenkestävä ripsari on mainio tuote, kun ripsarillta etsii pitoa.

Ripsivärin harjaosa on melko suuri, ja ripsivärin levitys etenkin silmänurkkiin vaatii vähän näppäryyttä. Väri levittyy kuitenkin kauniisti ja pidentää ripset ilman paakkuja. Maskara ei silti latista etukäteen taivutettuja ripsiä.

Testipäivän tihkusade pistää ripsivärin kestävyyden koetukselle, mutta ripsiväri pysyy vankasti paikoillaan. Väri lähtee pois huolellisella pesulla; tämän ripsivärin pariksi kannattaa hankkia hyvä puhdistusaine. Erinomainen vedenkestävä ripsari!

Gosh Just Click It ! Water Resistant Mascara

Goshin maskara kestää kuntoilua ja hikoilua.

Ripsivärin harja on aika kookas ja muistuttaa muodoltaan hieman tiimalasia. Harja toimii silti yllättävän hyvin, ja levitys onnistuu siististi myös silmän ulkonurkkaan. Tarkkana saa kuitenkin olla, ettei väri levity myös yläluomelle.

Värin koostumus on melko paksu, mutta se levittyy kauniisti ripsiin, eikä paakkuja synny. Kerrostaminen onnistuu myös siististi, ja ripset erottuvat kauniisti. Väri tuo kivasti volyymia pitkiin ripsiin.

Ripsiväri kestää melko hyvin päivän ajan varisematta. Se pysyy hyvin paikallaan myös kuntosalitreenin aikana, mutta sauna ja suihku on tälle tuotteelle liikaa.

Tässä ripsivärissä yllättävää on pakkauksen avaustapa: harjapäätä pitää painaa päästä alaspäin, että ripsarin saa auki. Joillekin ripsivärin käyttäjille tällainen "lapsilukko" voisi olla ihan kaivattu ominaisuus, etenkin jos perheen pienimmät tykkäävät käydä tutkimassa meikkipussia.

Jos haluaa pihistää ripsiväriostoksilla, voi turvautua tähän omassa hintaluokassaan oikein mainioon vaihtoehtoon.

Katso lisää markettilöytöjä

Lisää aiheesta