- Aterialta jäänyt liha, kala ja kana sopivat mainiosti seuraavana päivänä voileipien päällysteeksi.
- Näistä aineksista syntyy myös tunnetuin tähderuoka, pyttipannu. Lisäksi pyttipannuun voi käyttää keitettyjä perunoita, munia, sipulia ja juustoraastetta.
- Lihan, kanan ja kalan rippeistä voi valmistaa myös uuden ruoan, kuten kiusauksen, pastan, pizzan tai piiraan.
- Ylijäänyttä jauhelihaa voi käyttää tacojen täytteenä, jauhelihawokissa tai pizzapatonkien päällä.
- Lihapullia voi viipaloida leivän päälle, silputa uuniperunan täytteeksi, munakkaaseen tai pyttipannuun.
- Pakasta joulukinkun rippeet pienissä erissä kuutioituna. Käytä esimerkiksi munakkaisiin, keittoihin, uuniperunoihin, laatikoihin ja piiraisiin.
Jauheliha-kukkakaalipelti