Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valmista kastike. Kuori ja kuutioi omena. Kuumenna öljy pannulla. Lisää jäiset sipulikuutiot ja kuullota niitä pari minuuttia sekoitellen. Lisää kinkkusuikaleet sekä kuorittu ja paloiteltu omena. Sekoittele hetki.
Lisää kerma. Keitä kastiketta kokoon muutama minuutti ilman kantta. Mausta pippurilla ja yrttisilpulla. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Valuta pasta. Sekoita kastike pastaan. Tarjoa heti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1924
459
12,0 g
1,5 g
58,3 g
5,8 g
5,8 g
26,0 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl rouhittua mustapippuria,
(suolaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli