Pizzapatongit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pizzapatongit

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Patonkia
1 kpl
Tomaattisosetta (70 g)
200 g
Kinkkusuikaleita
1 1/2 dl
Paloiteltua aurinkokuivattua tomaattia
2 tl
Pizzamaustetta
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa patongit pituussuunnassa halki. Levitä tomaattisose leipien pinnalle. Ripottele päälle kinkkusuikaleet, aurinkokuivatut tomaatit, pizzamauste ja juustoraaste. Kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.