Pese, kuori ja kuutioi porkkanat, lanttu ja juuriselleri. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, juurekset ja pippurit. Anna kiehua perunoiden ja purjon valmistelun ajan.
Pese, kuori ja kuutioi perunat. Pese ja suikaloi purjo. Lisää perunat ja purjot keittoon. Keitä hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.
Purista siskonmakkarat suolestaan pieniksi palloiksi keittoon. Anna keiton kiehua noin 5 minuuttia tai kunnes makkarapallot ovat kypsiä ja nousevat keiton pinnalle.
Lisää hienonnettu persilja ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
422
1765
22,8 g
8,8 g
27,8 g
7,8 g
5,0 g
17,0 g
4,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(suolaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli