Kuori, kuutioi ja keitä lantut kypsiksi. Valuta lävikössä ja jäähdytä.
Kuori ja kuutioi keitetyt kylmät perunat sekä persimonit ja omena. Laita ainekset kulhoon, lisää lantut ja kaprikset. Sekoita rosolli.
Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita punasipulivinaigretten ainekset kulhossa keskenään ja kaada rosollin joukkoon. Sekoita.
Anna rosollin maustua 30 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rosmariinilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
159
664
0,8 g
—
30,3 g
14,0 g
4,8 g
4,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
35 g (1 prk) kapriksia,
1 kpl Pieni punasipuli,
5 rkl Rypsiöljyä,
2 rkl Viinietikkaa tai vaaleaa balsamiviinietikkaa,
2 rkl Dijoninsinappia,
1 rkl Sokeria,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli