Pikkelöidyt omenalohkot

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Tarjoa etikkaisia ja mausteisia omenia kinkun kaverina tai liharuoan lisäkkeenä.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
3 kplomenaa

Mausteliemi

1 1/2 dlvettä
1 dlväkiviinaetikkaa
4 rklsokeria
pala inkivääriä
1 tlsuolaa
1 tlsinapinsiemeniä
6 kplkokonaista neilikkaa
veitsenkärjellinen sahramia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja lohko omenat. Kiehauta mausteliemen ainekset. Lisää omenalohkot ja keitä puoli minuuttia. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1,5 dl Vettä, Pala inkivääriä, 1 tl Suolaa, 1 tl Sinapinsiemeniä, Kokonaista neilikkaa, Veitsenkärjellinen sahramia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025