Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikkelöidyt omenalohkot

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoa etikkaisia ja mausteisia omenia kinkun kaverina tai liharuoan lisäkkeenä.

Ainekset

3 kpl
Omenaa

Mausteliemi

1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Väkiviinaetikkaa
4 rkl
Sokeria
Pala inkivääriä
1 tl
Suolaa
1 tl
Sinapinsiemeniä
6 kpl
Kokonaista neilikkaa
Veitsenkärjellinen sahramia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko omenat. Kiehauta mausteliemen ainekset. Lisää omenalohkot ja keitä puoli minuuttia. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

59

247

12,5 g

12,5 g

1,0 g

0,2 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 dl Vettä,

Pala inkivääriä,

1 tl Suolaa,

1 tl Sinapinsiemeniä,

Kokonaista neilikkaa,

Veitsenkärjellinen sahramia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli