Hedelmäinen salaatti

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

15 min

Persimoni ja luumu tuovat hedelmäistä makua salaattiin. Lisää kastike vasta juuri ennen salaatin tarjoamista.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkerä tai pussi vihreää salaattia
2 - 3 kplpersimonia tai luumua
100 gpunakaalia
1 dlsaksanpähkinöitä
3 rkloliiviöljyä
1 rklbalsamicoa
1/2 tlhiutalesuolaa
1/4 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pane salaatti kulhon pohjalle, lisää päälle viipaloidut hedelmät, ohueksi suikaloitu punakaali ja pähkinät. Sekoita kastike ja pöyhi salaatin joukkoon juuri ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0,5 tl Hiutalesuolaa, 0,25 tl Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä