Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäinen salaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Persimoni ja luumu tuovat hedelmäistä makua salaattiin. Lisää kastike vasta juuri ennen salaatin tarjoamista.

Ainekset

1 kpl
Kerä tai pussi vihreää salaattia
2 - 3 kpl
Persimonia tai luumua
100 g
Punakaalia
1 dl
Saksanpähkinöitä
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamicoa
1/2 tl
Hiutalesuolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane salaatti kulhon pohjalle, lisää päälle viipaloidut hedelmät, ohueksi suikaloitu punakaali ja pähkinät. Sekoita kastike ja pöyhi salaatin joukkoon juuri ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

170

710

13,7 g

1,7 g

6,7 g

6,7 g

3,3 g

3,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Hiutalesuolaa,

0,25 tl Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli