Persimonhillo
30 min

Nappaa talteen!
Persimonhillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.
| 1 kg | persimoneja |
| 1 kpl | sitruuna |
| 1 kpl | kanelitanko |
| 330 g | (1 pkt) hillo-marmeladisokeria |
- 1.
Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko.
- 2.
Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
- 3.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.
Persimonhillo
arvosana4/5
30 min
Persimonhillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | persimoneja |
| 1 kpl | sitruuna |
| 1 kpl | kanelitanko |
| 330 g | (1 pkt) hillo-marmeladisokeria |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko.
Määrä Ainesosa 1 kg persimoneja 1 kpl sitruuna 1 kpl kanelitanko - 2
Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Määrä Ainesosa 330 g (1 pkt) hillo-marmeladisokeria - 3
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.
Ravintosisältö
1780
Energiaa kcal
7452
Energiaa kj
2,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
408,0 g
Hiilihydraatteja
408,0 g
Sokereita
21,0 g
Kuituja
11,0 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
1780
Energiaa kcal
7452
Energiaa kj
2,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
408,0 g
Hiilihydraatteja
408,0 g
Sokereita
21,0 g
Kuituja
11,0 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 kpl Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























