Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Persimonhillo

Persimonhillo

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Litraa
Fork and knife
1 Litraa
Persimonhillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.

Ainekset

1 kg
Persimoneja
1 kpl
Sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kpl
Kanelitanko
330 g
(1 pkt) hillo-marmeladisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.

1 kg
Persimoneja
1 kpl
Sitruunan mehu ja raastettu kuori
330 g
(1 pkt) hillo-marmeladisokeria
1 kpl
Kanelitanko
2

Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
Muokattu: 1.11.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1780

7452

2,0 g

408,0 g

408,0 g

21,0 g

11,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Kanelitanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli