![Persimonhillo](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/254F8UdiRuEAIoqw6cWYC0/f383356829ed50a0b525c24a904486b2/7bf1a33e-0e48-5923-bc26-0837406e602d.jpg?fit=fill&h=900&q=75&w=1600)
Persimonhillo
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1780
7452
2,0 g
—
408,0 g
408,0 g
21,0 g
11,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli