Opi tekemään täydellinen pullataikina! Katso ohjevideo taikinan tekoon ja tutustu vinkkeihin, miten saat myös gluteenittoman pullan kohoamaan kauniisti.
Pullataikina
Opi tekemään täydellinen pullataikina! Katso ohjevideo taikinan tekoon ja tutustu vinkkeihin, miten saat myös gluteenittoman pullan kohoamaan kauniisti.
Leivo perinteinen, kanelinen korvapuusti, päällystä puustit toscakuorrutteella tai sujauta korvapuustin kierteisiin suklaata tai toffeeta.
Paras pulla on yhdessä jaettu! Pyöräytä pullataikina esimerkiksi bostoniksi, nyhtöpullaksi tai juhlavaksi kranssiksi, joka sopii mainiosti myös ruokalahjaksi.
Pullapitko on perinneherkku, josta riittää syötävää useammallekin syöjälle. Leivo pitko pakkaseen, niin sinulla on aina sulatettava vierasvara valmiina!
Pulla onnistuu hyvin myös gluteenittomana. Lue sivun ylälaidasta löytyvät vinkit gluteenittoman taikinan tekoon, ja leivo vehnää välttelevälle vieraalle korvapuusteja ja kristallipullia.
Rahkapulla on ihana pääsiäisen ajan perinneherkku. Voit käyttää täytteessä myös paistonkestäviä maustettuja rahkoja tai maustaa rahkan itse esimerkiksi marjoilla tai sitruunalla.
Voisilmäpulla, dallaspulla, mustikkasuun mustikkapulla... tee pullaan reilun kokoinen kolo päälle ja täytä lempitäytteilläsi!
Kiepsauta kiemuralle ja kristallisoi sokerilla - vaniljaiset kristallipullat ovat kahvipöydän takuuhitti. Kokeile myös haukasti ässän muotoon taivuteltuja pistaasipullia.
Hillolla vai mantelimassalla, kas siinä vasta pulma! Ehkäpä molemmilla? Laitoitpa laskiaispullan sisälle mitä tahansa, lue nämä vinkit laskiaispullien tekoon.
Jos pullaa jää yli tai sitä tuli tehtyä sen verran suuri satsi, että osa uhkaa kuivahtaa, voit käyttää yli jääneen pullan muihin herkkuihin: upota uunivuokaan ja tee perinteinen pullavanukas tai paista lempihedelmiesi- ja marjojesi kera köyhiksi ritareiksi.