Parsanyytit
Suolakinuski-juustokakku
Meloni-mozzarellasalaatti
Kolme juhlavaa alkukeittoa – pienillä lisäyksillä kevyistä sosekeitoista astetta parempi aterian aloitus
Levitelauta
Tunkutarjotin kevääseen
Sitruunarahka
Marokkolaiset pasteijat
Retiisisalaatti ja minttuvinegretti
Parsaranskalaiset ja limeaioli
Marinoitu tomaatti-fetasalaatti
Helppo nyhtökaritsa
Sinisimpukat valkoviinissä
Deviled eggs eli täytetyt kananmunat
Vihersalaatti ja passionvinegretti
Nizzansalaatti paistetuilla muikuilla
Lakritsipannacotta
Mustikkainen pannacottakakku
Paperista askarreltu perhonen on juhlien väripilkku
Parsa-pekonipiirakka
Labneh-bruschettat broccolinilla
Munakoiso-mozzarellarullat
Lihapulla-manchegotikut