Pese ja viipaloi retiisit. Huuhtele ja viipaloi kurkku. Huuhtele salaatti ja rucola, kuivaa ne ja revi suupaloiksi. Kuori appelsiinit veitsellä ja leikkaa ne kalvottomiksi lohkoiksi.
Sekoita kaikki salaatin ainekset kulhossa.
Soseuta vinegretin ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi.
Sekoita vinegretti salaattiin ja koristele mintulla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
89
373
6,8 g
1,0 g
4,5 g
4,5 g
1,5 g
1,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
ripaus mustapippuria rouhittuna,
minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli