Munakoiso-mozzarellarullat | Tapakset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Munakoiso-mozzarellarullat

Munakoiso-mozzarellarullat
Kappaleita
16
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Mehevät munakoisokääröt kätkevät sisäänsä mozzarellaa ja supermakeaksi paahdettua suippopaprikaa. Munakoisot valellaan timjami-sitruunaöljyllä ennen paistoa. Herkkurullien kasvikset paahtuvat niin uunissa kuin grillissä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
munakoisoa
300 g
(1 pkt) makeita suippopaprikoita
1
ruukku timjamia
3/4 dl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunanmehua
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 tl
suolaa
250 g
(2 pkt) mozzarellajuustoa
cocktailtikkuja

Nämä tikutetut cocktailpalat eli pinchot maistuvat alkupaloina, tapaspöydässä tai vaikka piknikillä.

Näin teet

1

Huuhtele munakoisot ja paprikat. Poista munakoisoista kannat. Leikkaa molemmista munakoisoista pitkittäin 8 viipaletta (paksuus reilu 0,5 cm). Halkaise paprikat ja poista kannat sekä siemenet. Levitä munakoisoviipaleet ja paprikapuolikkaat kahdelle pellille leivinpaperin päälle.

2 kpl
munakoisoa
300 g
(1 pkt) makeita suippopaprikoita
2

Poista timjamista paksut varret ja hienonna puoli ruukkua ohuine varsineen. Säästä loppu timjami koristeluun. Sekoita keskenään timjami, oliiviöljy, sitruunanmehu, pippuri ja suola. Sivele yrttiöljy munakoisoviipaleiden molemmille puolille. Paahda kasviksia uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat pehmenneet. Voit myös grillata kasvikset lempeällä lämmöllä pehmeiksi. Anna jäähtyä.

1
ruukku timjamia
3/4 dl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunanmehua
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 tl
suolaa
3

Leikkaa paprikat ja mozzarellat munakoisoviipaleita vastaavaksi määräksi paloja. Pane munakoisoviipaleen toiseen päähän paprikaa ja mozzarellaa. Kiedo täytepäästä alkaen rulliksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Koristele timjamilla.

250 g
(2 pkt) mozzarellajuustoa
cocktailtikkuja
Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Mikko Hannula
Julkaistu: 2.3.2020
Muokattu: 9.3.2020

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj378 6050
Energiaa kcal90 1445
Rasvaa7.6 g122.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa2.6 g41.0 g
Hiilihydraatteja1.6 g26.0 g
Sokereita1.6 g26.0 g
Kuituja1.0 g16.0 g
Proteiinia3.3 g52.0 g
Suolaa0.6 g9.0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku timjamia

  • cocktailtikkuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj378 6050
Energiaa kcal90 1445
Rasvaa7.6 g122.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa2.6 g41.0 g
Hiilihydraatteja1.6 g26.0 g
Sokereita1.6 g26.0 g
Kuituja1.0 g16.0 g
Proteiinia3.3 g52.0 g
Suolaa0.6 g9.0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku timjamia

  • cocktailtikkuja

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Mikko Hannula

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.