Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lakritsipannacotta

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Suussa sulava lakritsinystävän jälkiruoka valmistuu vain neljästä raaka-aineesta. Helppo pannacotta syntyy nopeasti ja sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä.

Ainekset

1 1/2 kpl
liivatelehteä
76 g
(4 kpl) lakritsitoffeepatukkaa (Kick)
2 dl
(1 prk) kuohukermaa
1 dl
maitoa

LISÄKSI

kotimaisia vadelmia (pakaste)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna liivatelehtien liota kylmässä vedessä 5 minuuttia. Paloittele patukat ja siirrä kattilaan kerman kanssa. Kuumenna hiljalleen välillä puulastalla sekoitellen, kunnes patukat sulavat.

1 1/2 kpl
liivatelehteä
76 g
(4 kpl) lakritsitoffeepatukkaa (Kick)
2 dl
(1 prk) kuohukermaa
2

Lisää kuiviksi puristetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon maito. Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

1 dl
maitoa
3

Anna vadelmien sulaa jääkaapissa. Lusikoi vadelmat hyytyneen pannacotan pinnalle.

kotimaisia vadelmia (pakaste)
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 18.11.2020
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

256

1071

20,3 g

13,8 g

16,8 g

16,8 g

2,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 kpl liivatelehteä,

kotimaisia vadelmia (pakaste).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli