Lakritsipannacotta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lakritsipannacotta
Play

Lakritsipannacotta

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Suussa sulava lakritsinystävän jälkiruoka valmistuu vain neljästä raaka-aineesta. Helppo pannacotta syntyy nopeasti ja sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä.

Ainekset

1 1/2 kpl
liivatelehteä
4 kpl
(à 19 g) lakritsitoffeepatukkaa (Kick)
2 dl
(1 prk) kuohukermaa
1 dl
maitoa

lisäksi

kotimaisia vadelmia (pakaste)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna liivatelehtien liota kylmässä vedessä 5 minuuttia. Paloittele patukat ja siirrä kattilaan kerman kanssa. Kuumenna hiljalleen välillä puulastalla sekoitellen, kunnes patukat sulavat.

1 1/2 kpl
liivatelehteä
4 kpl
(à 19 g) lakritsitoffeepatukkaa (Kick)
2 dl
(1 prk) kuohukermaa
2

Lisää kuiviksi puristetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon maito. Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

1 dl
maitoa
3

Anna vadelmien sulaa jääkaapissa. Lusikoi vadelmat hyytyneen pannacotan pinnalle.

kotimaisia vadelmia (pakaste)
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 18.11.2020
Muokattu: 23.11.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.