Keitä munat koviksi, noin 8−10 minuuttia. Laita keitetyt munat hetkeksi kylmään veteen, jotta kuori irtoaa paremmin. Kuori ja halkaise munat pituussuunnassa.
Koverra keltuainen pois lautaselle esimerkiksi lusikalla. Hienonna keltuainen haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon majoneesi ja etikka.
Lusikoi täyte munien sisään. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla ja ripauksella cayennepippuria. Tarjoa esimerkiksi vihersalaatin ja passionvinegretin kanssa.
Katso reseptit ja ideat ihaniin pääsiäisleivonnaisiin ja herkullisiin ruokiin:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
49
204
3,7 g
0,8 g
0,3 g
0,3 g
—
3,6 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruohosipulia,
cayennepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli