Keitä munat koviksi, noin 8−10 minuuttia. Laita keitetyt munat hetkeksi kylmään veteen, jotta kuori irtoaa paremmin. Kuori ja halkaise munat pituussuunnassa.
Koverra keltuainen pois lautaselle esimerkiksi lusikalla. Hienonna keltuainen haarukalla tasaiseksi. Sekoita joukkoon majoneesi ja etikka.
Lusikoi täyte munien sisään. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla ja ripauksella cayennepippuria. Tarjoa esimerkiksi vihersalaatin ja passionvinegretin kanssa.
Katso kaikki reseptit ja ideat ihaniin pääsiäisleivonnaisiin ja herkullisiin ruokiin:
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
204
49
3,7 g
0,8 g
0,3 g
0,3 g
—
3,6 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruohosipulia,
cayennepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli