Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota pannulla öljyssä ja anna jäähtyä hetki.
Hienonna aprikoosit ja lehtipersilja. Sekoita kaikki lihapullien ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa. Pyörittele kostutetuin käsin noin 30 pientä lihapullaa. Kypsennä pannulla öljyssä noin 10 minuuttia.
Leikkaa juustosta kuoret pois ja leikkaa lihapullia vastaava määrä pieniä kolmion muotoisia viipaleita. Pujota tikkuun ensin juustoviipale ja pohjalle lihapulla. Viimeistele nokareella hilloa. Tarjoa huoneenlämpöisinä.
Vinkki: Voit korvata karitsanjauhelihan naudanjauhelihalla.
Lasillinen punaviiniä on nappivalinta näiden pikkusyötävien kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
334
80
5,5 g
2,6 g
3,1 g
3,1 g
0,3 g
4,3 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl kanelia,
ruukkua lehtipersiljaa,
cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli