Savulohipyttipannu
Ainekset
Valmistus
Kuori perunat tarvittaessa. Poista lohesta nahka ja ruodot. Paloittele perunat ja lohi suupalan kokoisiksi paloiksi. Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa. Halkaise purjo, huuhtele se huolellisesti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele pinaatit ja kuivaa talouspaperilla.
Kuumenna öljy kasarissa tai paistinpannussa. Lisää perunat, kesäkurpitsat ja purjot. Paista noin 5 minuuttia, kunnes perunat hieman ruskistuvat. Lisää jäiset herneet ja pinaatit. Laita kansi päälle ja anna kypsyä pari minuuttia.
Purista sitruunanmehu ruokaan. Mausta suolalla. Sekoita savulohi varovasti joukkoon.
Paista kananmunia toisella pannulla toiselta puolelta noin minuutti niin, että valkuainen hyytyy. Nosta kananmunat pyttipannun päälle. Mausta pippurilla. Tarjoa esimerkiksi kaaliraastesalaatin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
568
2375
37,0 g
7,8 g
25,8 g
3,3 g
2,3 g
32,0 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (100 g) babypinaattia,
1 tl Suolaa,
0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli