Sulata margariini. Rouhi suklaa ja sulata siitä 50 g rasvan joukkoon.
Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.
Sekoita hieman jäähtyneeseen margariini-suklaaseokseen sokerit ja lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita jauhoseos suklaarouheen kanssa vuorotellen taikinaan.
Nostele lusikalla isohkoja nokareita leivinpaperoidulle pellille. Jätä leviämisvaraa. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Vinkki: Taikinaan ja keksien pinnalle voi lisätä myös pähkinöitä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
948
227
10,0 g
3,5 g
30,2 g
18,1 g
1,3 g
3,3 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Leivinjauhetta,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli