Täytetyt graavilohirullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt graavilohirullat

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta

Ainekset

300 g
Ruodotonta graavilohta viipaleina

täyte

200 g
Valkosipulituorejuustoa
1 kpl
Punainen paprika
1 dl
Hienonnettua tilliä

lisäksi

Täysjyväleipäviipaleita
Tuorejuustoa tai margariinia
Salaatinlehtiä

muita täytevaihtoehtojatuorejuusto-tillitäyte

200 g
Mautamatonta tuorejuustoa
1 rkl
Sitruunapippuria
3 rkl
Hienonnettua tilliä

homejuustotäyte

150 g
Sinihomejuustoa
2 rkl
Ranskankermaa

katkaraputäyte

200 g
Ruohosipulituorejuustoa
2 dl
Kuorittuja hienonnettuja katkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lado lohiviipaleet leivinpaperille lomittain vieri viereen. Levitä pehmeäksi sekoitettu tuorejuusto tasaisesti kalan päälle. Leikkaa paprika pieniksi kuutioksi ja hienonna tilli. Ripottele levyn pinnalle. Kääri paperia apuna käyttäen tiiviille rullalle ja nosta rulla muutamaksi tunniksi jääkaappiin tai tunniksi pakkaseen maustumaan. Leikkaa leivät kolmioksi, sipaise pintaan tuorejuustoa tai margariinia ja nosta päälle salaatinlehdet. Leikkaa lohirullasta parin sentin viipaleita ja pistä ne cocktailtikkuihin leipien päälle. Tarjoa voileipäpöydässä tai pikkusuolaisena iltapalana.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.1.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.