Täytetyt graavilohirullat - Yhteishyvä

Täytetyt graavilohirullat

Annokset
12
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Ruodotonta graavilohta viipaleina

TÄYTE

200 g
Valkosipulituorejuustoa
1 kpl
Punainen paprika
1 dl
Hienonnettua tilliä

LISÄKSI

Täysjyväleipäviipaleita
Tuorejuustoa tai margariinia
Salaatinlehtiä

MUITA TÄYTEVAIHTOEHTOJATUOREJUUSTO-TILLITÄYTE

200 g
Mautamatonta tuorejuustoa
1 rkl
Sitruunapippuria
3 rkl
Hienonnettua tilliä

HOMEJUUSTOTÄYTE

150 g
Sinihomejuustoa
2 rkl
Ranskankermaa

KATKARAPUTÄYTE

200 g
Ruohosipulituorejuustoa
2 dl
Kuorittuja hienonnettuja katkarapuja

Näin teet

1

Lado lohiviipaleet leivinpaperille lomittain vieri viereen. Levitä pehmeäksi sekoitettu tuorejuusto tasaisesti kalan päälle. Leikkaa paprika pieniksi kuutioksi ja hienonna tilli. Ripottele levyn pinnalle. Kääri paperia apuna käyttäen tiiviille rullalle ja nosta rulla muutamaksi tunniksi jääkaappiin tai tunniksi pakkaseen maustumaan. Leikkaa leivät kolmioksi, sipaise pintaan tuorejuustoa tai margariinia ja nosta päälle salaatinlehdet. Leikkaa lohirullasta parin sentin viipaleita ja pistä ne cocktailtikkuihin leipien päälle. Tarjoa voileipäpöydässä tai pikkusuolaisena iltapalana.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 30.1.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa