Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helmikuun luetuimmat jutut: lapsiperheiden edullinen ruokalista, jauhelihareseptit ja juustoiset kaurateeleivät

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
S-mobiili, Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.2.2021
|
Muokattu: 28.2.2024
Helmikuussa herkuteltiin tietenkin Runebergin tortuilla ja laskiaispullilla, mutta Yhteishyvän lukijoita kiinnostivat myös edulliset arkiruoat, lämmittävät uuniruoat ja helpot leivonnaiset. Katso kuukauden luetuimmat jutut.

1. Edullista ruokaa koko perheelle

Arkea helpottavat, valmiit ruokalistat ovat aina kysyttyjä, joten halusimme koota viikon ruokalistan edullisia arkiruokia etsiville. Reilusti kasviksia, kaksi kalaruokaa ja maltillisesti lihaa sisältävässä ruokalistassa on huomioitu myös ruokahävikki.

2. Yhteishyvän lukijoiden rakastamat jauhelihareseptit

Jauheliha on arjen moniottelija, josta syntyvät niin maukkaat lihapullat, nopea jauhelihakastike kuin makaronilaatikko. Kokosimme yhteen 10 suosittua jauhelihareseptiä, joiden pariin Yhteishyvän lukijat palaavat kerta toisensa jälkeen.

3. Juustoiset kaurateeleivät innostivat leipomaan

Teeleipiä leipomalla saa helposti ja nopeasti tuoretta, lämmintä leipää pöytään. Herättääkö tämä nostalginen leivonnainen myös sinussa muistoja koulun kotitaloustunnilta?

Myös nämä reseptit kiinnostivat