Tomaatti-fetapasta uunissa
60 min
4 Annosta
Valmista juustotortelloneista, fetasta ja minitomaateista vähällä vaivalla herkullinen uuniruoka. Tomaattimurskasta ja ruokakermasta sekoitettu kastike mehevöittää tortellonivuoan täyteläiseksi.
Ainekset
500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
1/2
ruukkua basilikaa
Valmistus
1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät tortellonit siivilässä ja laita ne uunivuokaan.
500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
2
Sekoita tomaattimurska ja kerma kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Kaada kastike uunivuokaan.
370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
3
Paloittele feta. Puolita tomaatit. Lisää ne uunivuokaan tortellonien päälle.
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
4
Kypsennä uunin keskitasolla 30 minuutta. Viimeistele basilikalla.
1/2
ruukkua basilikaa
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 5.11.2019
|Muokattu: 20.11.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
516
2159
25,8 g
13,0 g
46,0 g
10,5 g
4,8 g
22,5 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli