Tomaatti-fetapasta uunissa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-fetapasta uunissa

Tomaatti-fetapasta uunissa
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Juustotortelloneista, fetasta ja minitomaateista syntyy vähällä vaivalla herkullinen vuokaruoka. Tomaattimurskasta ja ruokakermasta sekoitettu kastike mehevöittää uunifetapastan täyteläiseksi.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
1/2
ruukkua basilikaa

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät tortellonit siivilässä ja laita ne uunivuokaan.

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
2

Sekoita tomaattimurska ja kerma. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Kaada kastike uunivuokaan.

370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
3

Paloittele feta. Puolita tomaatit. Lisää ne tortellonien päälle.

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
4

Kypsennä uunin keskitasolla 30 minuutta. Viimeistele basilikalla.

1/2
ruukkua basilikaa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 5.11.2019
Muokattu: 5.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja46 g184 g
Proteiinia23 g90 g
Rasvaa26 g103 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj2159 8636
Energiaa kcal516 2063

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja46 g184 g
Proteiinia23 g90 g
Rasvaa26 g103 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj2159 8636
Energiaa kcal516 2063
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.