Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät tortellonit siivilässä ja laita ne uunivuokaan.
Sekoita tomaattimurska ja kerma kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Kaada kastike uunivuokaan.
Paloittele feta. Puolita tomaatit. Lisää ne uunivuokaan tortellonien päälle.
Kypsennä uunin keskitasolla 30 minuutta. Viimeistele basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
516
2159
25,8 g
13,0 g
46,0 g
10,5 g
4,8 g
22,5 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli