Tomaatti-fetapasta uunissa | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tomaatti-fetapasta uunissa
Play

Tomaatti-fetapasta uunissa

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Juustotortelloneista, fetasta ja minitomaateista syntyy vähällä vaivalla herkullinen vuokaruoka. Tomaattimurskasta ja ruokakermasta sekoitettu kastike mehevöittää uunifetapastan täyteläiseksi.

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
1/2
ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät tortellonit siivilässä ja laita ne uunivuokaan.

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
2

Sekoita tomaattimurska ja kerma. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Kaada kastike uunivuokaan.

370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
3

Paloittele feta. Puolita tomaatit. Lisää ne tortellonien päälle.

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
4

Kypsennä uunin keskitasolla 30 minuutta. Viimeistele basilikalla.

1/2
ruukkua basilikaa
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 5.11.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2159

516

25,8 g

13,0 g

46,0 g

10,5 g

4,8 g

22,5 g

3,2 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli