
Juustoiset kaurateeleivät
Ainekset
Valmistus
Yhdistä kuivat aineet. Sekoita joukkoon maito ja juustoraaste.
Ota taikina jauhotetulle pöydälle, pyöritä tangoksi ja jaa kymmeneen osaan.
Pyörittele palat jauhotuissa käsissä ja painele leipäsiksi leivinpaperoidulle pellille. Paista 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa heti.
Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
154
644
6,4 g
3,6 g
16,3 g
0,8 g
1,7 g
7,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli