Juustoiset kaurateeleivät | Leivät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustoiset kaurateeleivät

Juustoiset kaurateeleivät

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Leipomalla teeleipiä saat helposti ja nopeasti tuoretta, lämmintä leipää pöytään. Nostalginen leivonnainen herättää monille muistoja koulun kotitaloustunnilta.

Ruokavaliot

Ainekset

3 dl
Kotimaista-kaurajauhoja
1 dl
Kotimaista-vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
150 g
Kotimaista-juustoraastetta
2 dl
Kotimaista-maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kuivat aineet. Sekoita joukkoon maito ja juustoraaste.

2 dl
Kotimaista-maitoa
150 g
Kotimaista-juustoraastetta
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
Kotimaista-vehnäjauhoja
3 dl
Kotimaista-kaurajauhoja
2

Ota taikina jauhotetulle pöydälle, pyöritä tangoksi ja jaa kymmeneen osaan.

3

Pyörittele palat jauhotuissa käsissä ja painele leipäsiksi leivinpaperoidulle pellille. Paista 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa heti.

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?(6 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.1.2021
Muokattu: 11.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

644

154

6,4 g

3,6 g

16,3 g

0,8 g

1,7 g

7,0 g

0,6 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli