Pähkinä-rusinakakku - Yhteishyvä

Pähkinä-rusinakakku

???
Kappaleita
10
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Sokeria
200 g
Voita tai margariinia
3 kpl
Munaa
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vanilliinisokeria
1/2 tl
Pomeranssinkuorta
1 dl
Rusinoita tai korintteja
1 dl
Hasselpähkinä- tai mantelirouhetta

Näin teet

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä aineet ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaa.ja paista 175 asteessa noin 1 tunti.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa