Pähkinä-rusinakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinä-rusinakakku

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Sokeria
200 g
Voita tai margariinia
3 kpl
Munaa
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vanilliinisokeria
1/2 tl
Pomeranssinkuorta
1 dl
Rusinoita tai korintteja
1 dl
Hasselpähkinä- tai mantelirouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä aineet ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaa.ja paista 175 asteessa noin 1 tunti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.