Greippigraavatut silakat - Yhteishyvä

Greippigraavatut silakat

???
Annokset
6
Tarjoa tähteeksi jääneitä silakoita ruisleivän päällä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastesilakkafileitä
1 dl
Oliiviöljyä
1/2 kpl
Greippiä
Pala purjoa
2 rkl
Hienonnettua tilliä

MAUSTELIEMI

3 dl
Vettä
5 rkl
Väkiviinaetikkaa
4 rkl
Sokeria
2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Anna silakoiden sulaa puoliksi. Poista silakoista nahkat. Työnnä peukalo fileen ja nahan väliin ja vedä nahka irti. Siirrä silakat kulhoon. Sekoita mausteliemen ainekset ja kaada silakoiden päälle. Peitä kelmulla ja anna maustua yön yli. Siivilöi silakoista liemi. Sekoita öljy sekä hyvin pestyn puolikkaan greipin raastettu kuori ja mehu. Viipaloi ja huuhdo purjo. Siirrä silakat ja purjorenkaat tarjoiluastiaan ja valuta päälle greippi-öljyseos. Koristele tillillä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 24.7.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g54 g
Proteiinia5 g27 g
Rasvaa17 g104 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj892 5354
Energiaa kcal213 1280

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjoa

  • 2 rkl Hienonnettua tilliä

  • 3 dl Vettä

  • 2 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g54 g
Proteiinia5 g27 g
Rasvaa17 g104 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj892 5354
Energiaa kcal213 1280

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjoa

  • 2 rkl Hienonnettua tilliä

  • 3 dl Vettä

  • 2 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.