Suklaamarenkikakku
Ainekset
MARENKIPOHJA
PÄÄLLE
KORISTEEKSI
Näin teet
Rouhi suklaa. Erottele valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa valkuaiset hyväksi vaahdoksi. Lisää sokerit ja maissitärkkelys valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan samalla vatkaten. Lisää etikka ja kääntele sekaan suklaarouhe. Levitä marenki leivinpaperin päälle halkaisijaltaan noin 25 cm:n kokoiseksi levyksi. Paista marenkia 110-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.
Siirrä jäähtynyt marenki tarjoiluvadille. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa puolella teholla. Sekoita kerran sulattamisen aikana.
Vatkaa kerma sokereiden kanssa pehmeäksi vaahdoksi, lisää joukkoon mascarponejuusto ja haalea suklaa. Jätä vähän suklaata kakun päälle valutettavaksi. Levitä suklaakerma pohjan päälle. Koristele.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 52 g | 314 g |
Proteiinia | 7 g | 40 g |
Rasvaa | 28 g | 169 g |
Kuituja | 2 g | 11 g |
Energiaa kj | 2069 | 12411 |
Energiaa kcal | 494 | 2964 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Maissitärkkelystä
2 tl Vaniljasokeria
Vaahtokarkkeja
Ranskanpastilleja
Popcorneja tai suolapähkinöitä
Kermakaramelleja (esim. omar)
Sulatettua taloussuklaata
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 52 g | 314 g |
Proteiinia | 7 g | 40 g |
Rasvaa | 28 g | 169 g |
Kuituja | 2 g | 11 g |
Energiaa kj | 2069 | 12411 |
Energiaa kcal | 494 | 2964 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Maissitärkkelystä
2 tl Vaniljasokeria
Vaahtokarkkeja
Ranskanpastilleja
Popcorneja tai suolapähkinöitä
Kermakaramelleja (esim. omar)
Sulatettua taloussuklaata