Feta-kasvisletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Feta-kasvisletut

Feta kasvisletut
Annokset
4
Ruokavalio
Feta tuo mukavasti makua herkullisiin kasvislettuihin. Hyödynnä tähän reseptiin kuivahtaneet vaaleat leipäpalat.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Hapan omena
1 kpl
Raaka peruna
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
100 g
Fetajuustoa
1 kpl
Ruukku tilliä
3 kpl
Vaaleaa, hieman kuivahtanutta leipää
2 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
Rypsiöljyä paistamiseen

Näin teet

1

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja nosta siivilään kerroksittain suolan kanssa. Anna nesteen valua pois puolisen tuntia. Purista raasteesta ylimääräinen neste ja nosta raaste kulhoon. Kuori omena, peruna ja sipuli ja raasta ne kulhoon. Hienonna valkosipulinkynnet ja murskaa tai raasta fetajuusto. Hienonna tilli. Jauha leipäviipaleet hienoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Kuumenna öljyä lettupannulla ja paista kasvispihvit hitaasti miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.5.2010
Muokattu: 15.5.2019