Mausteinen kaalikeitto
Ainekset
PINNALLE
Näin teet
Viipaloi braatvurstit ja paahda ne kattilanpohjalla. Nosta syrjään odottamaan. Huuhtele ja halkaise kaali ja poista kanta. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Pese, kuori ja paloittele porkkanat.
Siirrä kasvikset kattilaan ja kääntele hetki, kunnes ne hieman pehmenevät. Kaada vesi kattilaan, lisää liemikuutiot ja kiehauta. Lisää mausteet ja tomaattisose. Keitä miedolla lämmöllä 30–40 minuuttia. Lisää lopussa joukkoon makkaraviipaleet ja keitä vielä hetki. Lisää koristeeksi persiljaa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 9 g | 85 g |
Proteiinia | 10 g | 100 g |
Rasvaa | 13 g | 130 g |
Kuituja | 4 g | 38 g |
Energiaa kj | 832 | 8316 |
Energiaa kcal | 199 | 1986 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 l Vettä
Laakerinlehteä
Maustepippuria
1 rkl Meiramia
4 - 5 rkl Tomaattisosetta
Hienonnettua persiljaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 9 g | 85 g |
Proteiinia | 10 g | 100 g |
Rasvaa | 13 g | 130 g |
Kuituja | 4 g | 38 g |
Energiaa kj | 832 | 8316 |
Energiaa kcal | 199 | 1986 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 l Vettä
Laakerinlehteä
Maustepippuria
1 rkl Meiramia
4 - 5 rkl Tomaattisosetta
Hienonnettua persiljaa