Gluteenittomat hasselpähkinäpiparit - Yhteishyvä

Gluteenittomat hasselpähkinäpiparit

???
Kappaleita
50
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
4 dl
Gluteenitonta jauhoseosta
1 kpl
(70 g) hasselpähkinäjauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta

PINNALLE

Hasselpähkinöitä

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne rasva-munaseokseen. Peitä kulho kelmulla ja anna taikinan vetäytyä viileässä noin tunnin ajan.Jaa taikina viiteen osaan. Pyörittele jauhotetulla leivinpöydällä paloista tankoja. Paloittele tangot kymmeneen palaan. Pyörittele palat palloiksi. Nosta leivinpaperilla vuoratuille pellille. Jätä leviämisvaraa. Paina pikkuleivän keskelle hasselpähkinä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2011
Muokattu: 23.7.2018
Jaa Somessa