Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata lehtitaikinalevy ja kauli se noin 25 x 35 –senttisen ison suorakaiteen muotoisen uunivuoan pohjalle ja reunoille. Sulata ja valuta pinaatti, valuta fetakuutiot. Levitä ne piirakan pohjalle. Huuhtele purjo täytettä varten ja leikkaa se renkaiksi. Sulata rasva kasarissa ja kuullota purjorenkaita noin 15 minuuttia. Sekoita joukkoon suola. Lisää vehnäjauhot sekoitellen ja paista minuutti. Lisää kerma sekoittaen. Anna kiehahtaa ja hieman saeta. Kaada purjotäyte pinaatin ja fetan päälle. Valmista perunamuusi mikroaaltouunissa pakkauksen ohjeen mukaan, kuitenkin vähemmällä maidon määrällä. Sekoita joukkoon parmesaani. Levitä parmesaanimuusi päällimmäiseksi piirakkavuokaan. Kypsennä uunin alatasolla noin 40 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.