Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omistajan hinta, parempi hinta

Teksti:
Kirsi Särkkä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.12.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
S-ryhmän hotellien hinnoittelu on nyt asiakasomistajalle entistä edullisempi. Sokoshotels.fi:n tai radissonblu.com:n kautta varatessaan asiakas saa aina 10 prosentin alennuksen ja kerryttää samalla Bonusta. Ennakkoon maksetuista nettivarauksista alennus voi olla vielä korkeampi.

Sokos Hotellit ja Suomen Radisson Blu Hotellit ovat siirtyneet kiinteähintaisesta yhdeksän euron hinta-alennuksesta omistajille räätälöityihin prosenttialennuksiin.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja myös alennuksissa. Samalla kannustamme asiakkaitamme tekemään hotellivarauksensa itse S-ryhmän hotellien omilla verkkosivuilla, jotta asiakas saisi parhaan hyödyn omistajuudestaan", revenue management johtaja Nina Nieminen SOK Mara-ketjuohjauksesta taustoittaa.

Uuden käytännön mukaisesti asiakasomistaja saa aina 10 prosentin alennuksen päivän hinnasta, kun hän varaa majoituksen sokoshotels.fi:n tai radissonblu.com:n kautta. Lisäksi Bonusta kertyy vain näiden nettisivustojen kautta tehdyistä varauksista.

Jos asiakas haluaa tehdä huonevarauksensa hotelliketjujen myyntipalvelusta tai suoraan hotellista, alennus on hieman pienempi, seitsemän prosenttia.

Ennakkoon maksaen edullisemmin

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ja mitä pitemmäksi aikaa omistaja tekee ja maksaa varauksensa, sitä suuremman alennusprosentin hän saa – huoneiden saatavuuden mukaan.

"Esimerkiksi Sokos Hotels -ketjussa omistajan ennakkomaksettu hinta yhdelle yölle on 20 prosenttia päivän hintaa alhaisempi, kun varaus ja maksu on tehty vähintään viikko ennen tulopäivää sokoshotels.fi:ssä", Nina Nieminen esittelee.

"Asiakas löytää kaiken tarvitsemansa tiedon ja hintavaihtoehdot perusteluineen suoraan sivustoiltamme, joten sekä varaaminen että ostaminen on helppoa. Halvin mahdollinen hinta löytyy aina omista varauskanavistamme: sokoshotels.fi ja radissonblu.com."

Lisää aiheesta