Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Manteli-raakasuklaataatelit

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Piilota taatelin keskelle manteli, dippaa sulaan raakasuklaaseen ja nauti sallitut herkut glögin tai kahvin kanssa.

Ainekset

20 kpl
Taatelia
20 kpl
Kuorittua mantelia
100 g
Raakasuklaata

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.

Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu

2

Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

3

Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu.

Miltä maistui?
Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

162

677

11,8 g

1,6 g

7,0 g

6,8 g

3,3 g

5,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli