Sitruunaiset hyrskypotut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunaiset hyrskypotut

Sitruunaiset hyrskypotut
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Sitruunalla maustettujen hyrskypottujen salaisuus on reipas ravistelu ja reilu nokare voita. Halkeilleet varhaisperunat imevät kesän makuja sipulista ja tillistä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
varhaisperunoita
1 kpl
sitruuna
1
ruukku tilliä
2
nippusipulin varret
75 g
voita

Näin teet

1

Pese perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

1 kg
varhaisperunoita
2

Perunoiden kypsyessä purista sitruunan mehu. Hienonna tilli ja sipulien varret.

1 kpl
sitruuna
2
nippusipulin varret
1
ruukku tilliä
3

Kaada keitinvesi kattilasta. Lisää voi, sitruunamehu, tilli- ja sipulisilppu. Peitä kattila kannella ja ravistele voimakkaasti niin, että perunat hajoavat hieman. Tarjoa esimerkiksi savukalan kanssa.

75 g
voita
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.5.2019
Muokattu: 19.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja34 g134 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa16 g63 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1273 5090
Energiaa kcal304 1216

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja34 g134 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa16 g63 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1273 5090
Energiaa kcal304 1216
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.