Banaani-raejuustoletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-raejuustoletut

Kappaleita
18
Valmistusaika
Tunti
Raejuusto ja kaurahiutaleet tekevät näistä banaaniletuista ruokaisia.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
banaania
2 kpl
kananmunaa
200 g
(1 prk) raejuustoa
1 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa

LISÄKSI

öljyä tai margariinia
marjoja tai hedelmiä

Taikinavinkit:

Pilkkuletut

Sekoita taikinaan puoli desiä kuivattuja karpaloita tai rusinoita.

Suklaaletut

Lisää taikinaan kaksi ruokalusikallista kaakaojauhetta.

Mausteletut

Mausta taikina teelusikallisella kardemummaa tai kanelia.

Näin teet

1

Kuori ja paloittele banaanit kulhoon. Riko munat joukkoon. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella.

2 kpl
banaania
2 kpl
kananmunaa
2

Lisää joukkoon raejuusto, kaurahiutaleet, öljy ja suola. Sekoita puuhaarukalla. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

1 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
200 g
(1 prk) raejuustoa
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
3

Laita lettupannun koloihin noin ½ tl rasvaa. Kuumenna pannua ensin täydellä teholla hetki, lisää koloihin runsas ruokalusikallinen taikinaa ja laske lieden lämpöä. Paista 4–5 minuuttia, käännä ja paista 3 minuuttia. Paista loput letut samoin. Tarjoa marjojen tai hedelmien kera.

öljyä tai margariinia
marjoja tai hedelmiä
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2019
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g64 g
Proteiinia4 g79 g
Rasvaa3 g51 g
Kuituja0 g7 g
Energiaa kj243 4372
Energiaa kcal58 1044

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • öljyä tai margariinia

  • marjoja tai hedelmiä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g64 g
Proteiinia4 g79 g
Rasvaa3 g51 g
Kuituja0 g7 g
Energiaa kj243 4372
Energiaa kcal58 1044

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • öljyä tai margariinia

  • marjoja tai hedelmiä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.