Piparjuuri antaa loppuvuoden lisukkeille sopivasti särmää
Parhaat lisukkeet juustotarjottimelle – poimi reseptit ja ideat talteen!
Rommirusinajäätelö
Vegaaninen skagen
Sesonki 6/2022 -lehden uudet reseptit juhlistavat joulun aikaa
Mustikkagraavattu lohi
Omena-piparkakkumousse
Talven lämmittävät reseptit ja vinkit talven juhliin
Lohicarpaccio graavilohesta
Sapakset suomalaisesta kalasta
Blinipannukakku ja savulohismetana
Puolukka-valkosuklaakakku
Cappuccino-suklaafudget
Antipastovartaat
Talvinen hedelmäsalaatti ja rosmariinikinuski
Granaattiomena-kuhaceviche
Talvisalaatti sahramivinegretillä
Jouluinen tiramisu
Hasselbackan persimonit
Flammkuchen-pizzapalat
Jouluiset juustopallot
Lohijuustokakku
Tilli-sinappisilakat
Päärynäjuustokakku
Lakritsipannacotta
Talven parhaat pikkusuolaiset: juhlavat reseptit itsenäisyyspäivään, pikkujouluihin ja uuteen vuoteen
Juhlavat keitot x 20 – samettiset sosekeitot, kermaiset kalakeitot ja täyteläiset borssit
Näin kokoat juustotarjottimen ja valmistat herkulliset lisukkeet itse