Valuta porkkanavalmisteen öljy. Hienonna porkkanavalmiste. Kuori sipuli. Hienonna sipuli ja ruohosipuli (1 dl). Sekoita kaikki dipin ainekset kulhossa. Nosta maustumaan jääkaappiin.
Leikkaa leipäviipaleet tikuiksi. Paista tikut rapeiksi öljyssä pannulla.
Koristele dippi merilevävalmisteella ja ruohosipulilla. Tarjoa dippi leipätikkujen kanssa.
Vinkki: Voit käyttää dippiä myös vegaanisten toast skageneiden valmistamiseen levittämällä sitä leivän päälle ja koristelemalla merilevävalmisteella sekä ruohosipulilla.
Hyvästi hävikki: Voit tarjota ylijääneen merilevävalmisteen osana joulun kalapöytää. Merilevävalmiste säilyy avattuna jääkaapissa kuukauden ajan.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.