Rouhi mausteiset piparit samettiseen omenajälkiruokaan. Voit keittää omenahillokkeen jo edellisenä päivänä jääkaappiin viilentymään.
Omena-piparkakkumousse
Rouhi mausteiset piparit samettiseen omenajälkiruokaan. Voit keittää omenahillokkeen jo edellisenä päivänä jääkaappiin viilentymään.
Tee rosollille tällä kertaa pirteä pikkeliliemi ja leivälle joulunpunainen levite. Paista laatikko vaihteeksi palsternakasta. Salaattina komeilee syötävän kaunis joulukranssi.
Aloita taatelikakusta viikkoa ennen joulua. Paista sitten saaristolaisleivät. Aatonaattona on vuorossa moussekakku. Skagen-tortut taittelet glögin seuraksi vikkelästi viime hetkellä.
Kun silakka saa pintaansa mausteisen glögiliemen tai kermaisen kastikkeen, hopeakylkinen kala on valmis juhlaan.
Perinteinen joulukinku saa rinnalleen luumuisen kermakastikkeen. Karjalanpaistiin ruskistetaan modernisti vegekuutioita. Hauduta lihaton karjalanpaisti pääruoaksi tai nauti murea, maukas kasvispatapaisti jouluruokien lisukkeena.