Pikkelöity rosolli ja vuohenjuustovaahto
Ainekset
Liemi
Vuohenjuustovaahto
Valmistus
Pese juurekset ja perunat. Keitä punajuuret yhdessä kattilassa ja porkkanat ja perunat toisessa kattilassa kypsiksi. Anna jäähtyä. Kuori ja kuutioi jäähtyneinä.
Keitä liemen aineksia kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes sokeri liukenee nesteeseen. Jäähdytä liemi.
Kuori ja kuutioi sipuli ja pesty omena. Kuutioi kurkku. Sekoita rosollin ainekset. Valuta liemi päälle. Anna maustua peitettynä jääkaapissa 2–12 tuntia.
Vaahdota juusto ja kerma. Mausta sitruunalla, hunajalla ja suolalla.
Valuta liemi pois rosollista. Poista halutessasi kokonaiset mausteet. Tarjoa vuohenjuustovaahdon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
329
1377
13,5 g
9,0 g
41,8 g
38,3 g
2,8 g
6,7 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli