Näin kokoat juustotarjottimen ja valmistat herkulliset lisukkeet itse | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Punasipuli-puolukkahilloke

Punasipuli-puolukkahilloke

Näin kokoat juustotarjottimen ja valmistat herkulliset lisukkeet itse

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 4.11.2020
Juustotarjotin on näyttävä ja herkullinen, mutta kuitenkin helppo valinta juhliin tai viikonlopun herkutteluun. Juustopöydältä löytyy jotain jokaiseen makuun. Katso vinkit ja juustoille sopivat hilloreseptit!

Näin kokoat juustotarjottimen

  • Valitse juustotarjottimelle 3–5 erilaista juustoa. Hyvä kokonaisuus syntyy, kun valitset maisteltaviksi erilaisia juustoja miedoista voimakkaisiin ja pehmeistä koviin.
  • Varaa juustoa noin 150 grammaa henkilöä kohden. Alku- tai jälkiruokana syötynä noin 50 grammaa on sopiva määrä.
  • Muista ottaa kypsytetyt juustot, kuten briet ja emmentalit huoneenlämpöön 1–2 tuntia ennen tarjoilua. Tuorejuustot tarjoillaan kylmänä.

  • Kata juuston seuraksi hilloja, hedelmiä ja pähkinöitä. Kokeile rohkeasti myös uusia makupareja, kuten selleri- tai persimonihilloa.
  • Juustolautaselle kuuluvat myös keksit ja leipä. Kata voileipäkeksien kylkeen hapankorppuja, siemennäkkileipää tai piparkakkuja. Juuston alla maistuvat myös patonki tai täysjyväleipä.

Yllätä itse tehdyillä lisukkeilla! Juustolautasen parhaat hillot

Itse tehdyt keksit ja leivät juustotarjottimelle

Katso lisää vinkkejä juustotarjottimelle