Keitä kastike. Pane karpalot ja vesi kattilaan, keitä noin 7 minuuttia. Siivilöi karpalot painellen kulhoon ja kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri, balsamico ja ripaus suolaa. Keitä noin 5 minuuttia. Anna kastikkeen jäähtyä. Lisää halutessasi muutama kokonainen karpalo kastikkeeseen.
Ota juustot huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoamista. Paloittele ja asettele kranssin muotoon. Koristele kranssi omenalohkoilla, pähkinöillä ja karpaloilla.
Lue lisäÄ
Ota juustot huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoamista. Paloittele ja asettele kranssin muotoon. Koristele kranssi omenalohkoilla, pähkinöillä ja karpaloilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
446
107
5,9 g
0,4 g
9,7 g
9,7 g
3,1 g
1,4 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
600 g (esim, leipäjuustoa, mustaleima emmentalia, sinihomejuustoa ja cheddaria),
1 dl Vettä,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli