Pese tomaatit ja persimonit. Leikkaa persimonit suupaloiksi. Valuta oliivit ja mozzarellapallot. Leikkaa kypsytetystä juustosta kolmionmuotoisia viipaleita ja ota leipäjuustosta piparkakkumuotilla haluamasi muotoisia paloja.
Asettele kasvikset, oliivit, juustot, keksit ja chorizo isolle tarjottimelle esimerkiksi kuusen muotoon. Viimeistele rosmariininoksilla ja halutessasi siikatartar suupaloilla.
Valmista tunkutarjottimeen herkulliset siikatartar-suupalalat:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
472
1977
33,3 g
18,3 g
13,3 g
6,0 g
2,5 g
27,9 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
rosmariinia ,
(siikatartar suupaloja *katso erillinen resepti).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli