Sellerihillo - Yhteishyvä

Sellerihillo

???
Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Varsiselleriä
2 rkl
Vettä
3 dl
Sokeria
2 rkl
Limettimehua
Suolaa

Näin teet

1

Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja266 g266 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja8 g8 g
Energiaa kj4704 4704
Energiaa kcal1124 1124

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Vettä

  • Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja266 g266 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja8 g8 g
Energiaa kj4704 4704
Energiaa kcal1124 1124

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Vettä

  • Suolaa

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.