Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sellerihillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.

Ainekset

250 g
Varsiselleriä
2 rkl
Vettä
3 dl
Sokeria
2 rkl
Limettimehua
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1124

4704

1,0 g

266,0 g

264,0 g

8,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Vettä,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli