Sellerihillo

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.

Ainekset

MääräAinesosa
250 gvarsiselleriä
2 rklvettä
3 dlsokeria
2 rkllimettimehua
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
    Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Vettä, Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä