Sellerihillo

Nappaa talteen!
Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.
| 250 g | varsiselleriä |
| 2 rkl | vettä |
| 3 dl | sokeria |
| 2 rkl | limettimehua |
| suolaa |
- 1.
Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.
Sellerihillo
Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | varsiselleriä |
| 2 rkl | vettä |
| 3 dl | sokeria |
| 2 rkl | limettimehua |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.
Ravintosisältö
1124
Energiaa kcal
4704
Energiaa kj
1,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
266,0 g
Hiilihydraatteja
264,0 g
Sokereita
8,0 g
Kuituja
3,0 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
1124
Energiaa kcal
4704
Energiaa kj
1,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
266,0 g
Hiilihydraatteja
264,0 g
Sokereita
8,0 g
Kuituja
3,0 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Vettä, Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























