Sellerihillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sellerihillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.

Ainekset

250 g
Varsiselleriä
2 rkl
Vettä
3 dl
Sokeria
2 rkl
Limettimehua
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

4704

1124

1,0 g

266,0 g

264,0 g

8,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Vettä,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli