Persimonihillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Persimonihillo

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Persimonihillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.

Ainekset

1 kg
Persimoneja
1 kpl
Sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kpl
Kanelitanko
1 kpl
(330 g) hillo-marmeladisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1916

457

2,0 g

82,0 g

82,0 g

21,0 g

11,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kanelitanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli