Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Antipastovartaat

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
26 Kappaletta
Fork and knife
26 Kappaletta
Näyttävät ja herkulliset antipastotikut toimivat ruokahalun herättäjinä ja illanistujaisten pikkusuolaisina.

Ainekset

1 - 2 kpl
persimonia
125 g
(1 pkt) pieniä mozzarellapalloja
150 g
(½ pkt) salamia (Milanon)
90 g
(¾ prk, à 113/235 g) kivettömiä oliiveja
1 kpl
ruukku basilikaa

Lisäksi

ripaus mustapippuria rouhittuna
cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja viipaloi persimonit. Leikkaa viipaleet 3–4 osaan. Valuta ja puolita mozzarellapallot. Puolita salamiviipaleet.

1 - 2 kpl
persimonia
125 g
(1 pkt) pieniä mozzarellapalloja
150 g
(½ pkt) salamia (Milanon)
2

Täytä cocktailtikut persimonilla, mozzarellalla, rullaksi taitelluilla salamiviipaleilla, olii-veilla ja basilikalla. Asettele tarjoilulautaselle esimerkiksi kranssin muotoon. Koristele lopulla basilikalla ja pippurilla.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 11.11.2021
|
Muokattu: 7.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

38

158

2,7 g

1,2 g

0,7 g

0,7 g

0,5 g

2,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ripaus mustapippuria rouhittuna ,

cocktailtikkuja .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli