Antipastovartaat

arvosana5/5

(3)arviota
26 Kappaletta

30 min (josta 30 min aktiivista)

Näyttävät ja herkulliset antipastotikut toimivat ruokahalun herättäjinä ja illanistujaisten pikkusuolaisina.

Ainekset

MääräAinesosa
1 - 2 kplpersimonia
125 g(1 pkt) pieniä mozzarellapalloja
150 g(½ pkt) salamia (milanon)
90 g(¾ prk, à 113/235 g) kivettömiä oliiveja
1 kplruukku basilikaa

Lisäksi

ripaus mustapippuria rouhittuna
cocktailtikkuja

Valmistus

  1. 1

    Pese ja viipaloi persimonit. Leikkaa viipaleet 3–4 osaan. Valuta ja puolita mozzarellapallot. Puolita salamiviipaleet.

    MääräAinesosa
    1 - 2 kplpersimonia
    125 g(1 pkt) pieniä mozzarellapalloja
    150 g(½ pkt) salamia (milanon)
  2. 2

    Täytä cocktailtikut persimonilla, mozzarellalla, rullaksi taitelluilla salamiviipaleilla, olii-veilla ja basilikalla. Asettele tarjoilulautaselle esimerkiksi kranssin muotoon. Koristele lopulla basilikalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: ripaus mustapippuria rouhittuna , cocktailtikkuja .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
11.11.2021
|
Päivitetty: 5.12.2025

Samankaltaisia reseptejä