Pese ja viipaloi persimonit. Leikkaa viipaleet 3–4 osaan. Valuta ja puolita mozzarellapallot. Puolita salamiviipaleet.
Täytä cocktailtikut persimonilla, mozzarellalla, rullaksi taitelluilla salamiviipaleilla, olii-veilla ja basilikalla. Asettele tarjoilulautaselle esimerkiksi kranssin muotoon. Koristele lopulla basilikalla ja pippurilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
38
158
2,7 g
1,2 g
0,7 g
0,7 g
0,5 g
2,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna ,
cocktailtikkuja .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli