Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea possuvokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
500 g
(1 ps) pakastewokkivihanneksia
1 1/2 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Kiinankaalia
1 rkl
Soijakastiketta
210 g
(3 ps) täysjyvänuudeleita, esim. lihanmakuisia

lisäksi

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vokkaa jäiset vokkivihannekset kuivalla pannulla, kunnes neste haihtuu ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali. Lisää puolet öljystä ja kaali pannulle. Paista vielä hetki. Siirrä kasvikset syrjään.

500 g
(1 ps) pakastewokkivihanneksia
1/4 kpl
Kiinankaalia
1 1/2 rkl
Öljyä
2

Paista lihasuikaleet lopussa öljyssä kypsiksi ja mausta soijakastikkeella. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä ja mausta halutessasi pakkauksissa olevilla mausteilla. Valuta vesi nuudeleista.

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Soijakastiketta
210 g
(3 ps) täysjyvänuudeleita, esim. lihanmakuisia
3

Sekoita nuudelit, kasvikset ja lihat. Kuumenna ja mausta makealla chilikastikkeella.

Makeaa chilikastiketta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 25.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

503

2106

21,0 g

5,5 g

48,8 g

6,5 g

5,8 g

26,3 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Makeaa chilikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli