Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea possuvokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 kpl
(500 g) pakastevokkivihanneksia
1 1/2 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Kiinankaalia
1 rkl
Soijakastiketta
3 kpl
(à 70 g) täysjyvänuudeleita, esim. lihanmakuisia

lisäksi

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vokkaa jäiset vokkivihannekset kuivalla pannulla, kunnes neste haihtuu ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali. Lisää puolet öljystä ja kaali pannulle. Paista vielä hetki. Siirrä kasvikset syrjään.

Paista lihasuikaleet lopussa öljyssä kypsiksi ja mausta soijakastikkeella. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä ja mausta halutessasi pakkauksissa olevilla mausteilla. Valuta vesi nuudeleista.

Sekoita nuudelit, kasvikset ja lihat. Kuumenna ja mausta makealla chilikastikkeella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

434

1816

20,8 g

5,5 g

36,3 g

1,5 g

2,3 g

24,5 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Makeaa chilikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli