Nopea possuvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea possuvokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 kpl
(500 g) pakastevokkivihanneksia
1 1/2 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Kiinankaalia
1 rkl
Soijakastiketta
3 kpl
(à 70 g) täysjyvänuudeleita, esim. lihanmakuisia

lisäksi

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vokkaa jäiset vokkivihannekset kuivalla pannulla, kunnes neste haihtuu ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali. Lisää puolet öljystä ja kaali pannulle. Paista vielä hetki. Siirrä kasvikset syrjään.

Paista lihasuikaleet lopussa öljyssä kypsiksi ja mausta soijakastikkeella. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä ja mausta halutessasi pakkauksissa olevilla mausteilla. Valuta vesi nuudeleista.

Sekoita nuudelit, kasvikset ja lihat. Kuumenna ja mausta makealla chilikastikkeella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1816

434

20,8 g

5,5 g

36,3 g

1,5 g

2,3 g

24,5 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Makeaa chilikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli