Vokkaa jäiset vokkivihannekset kuivalla pannulla, kunnes neste haihtuu ja kasvikset saavat hieman väriä. Suikaloi kiinankaali. Lisää puolet öljystä ja kaali pannulle. Paista vielä hetki. Siirrä kasvikset syrjään.
Paista lihasuikaleet lopussa öljyssä kypsiksi ja mausta soijakastikkeella. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä ja mausta halutessasi pakkauksissa olevilla mausteilla. Valuta vesi nuudeleista.
Sekoita nuudelit, kasvikset ja lihat. Kuumenna ja mausta makealla chilikastikkeella.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1816
434
20,8 g
5,5 g
36,3 g
1,5 g
2,3 g
24,5 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Makeaa chilikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli