Kuori ja leikkaa juurekset ohuiksi suikaleiksi. Voit myös käyttää monitoimikoneen karkeata raastinterää. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita juuressuikaleet, valkosipulit ja suola keskenään.
Levitä seos voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle kerma. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Peitä foliolla ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1644
393
29,3 g
20,3 g
24,5 g
8,5 g
5,8 g
4,3 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli