Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

5 menovinkkiä jouluiseen Tallinnaan

Teksti:
Eckerö Line
Kuvat:
Eckerö Line
Julkaistu: 5.9.2019
|
Muokattu: 15.5.2020
Euroopan parhaaksi valittu joulutori, piparkakkutaidetta ja joulukoristekauppa vailla vertaa. Tallinnasta löytyy joulun alla tekemistä kaikille. Kaupallinen yhteistyö / Eckerö Line

Yhä useampi viettää pikkujouluja risteillen tai piipahtamalla Tallinnassa. Viron pääkaupungista löytyy runsaasti joulumieltä kohottavaa tekemistä niin perheille kuin ystävä- ja työporukoillekin.

Tallinnan satumainen joulutori on valittu tänä vuonna Euroopan parhaaksi joulutoriksi. Jos et ole vielä käynyt joulutorilla nauttimassa paikallista hehkuviiniä tai ihastelemassa perinteisiä virolaisia käsitöitä, nyt on hyvä hetki varata matka. Tallinnan joulutori on avoinna 15.11.2019–7.1.2020.

Helpoiten joulutorilla voi piipahtaa Päivä Tallinnassa -risteilyllä, jolloin maissa ehtii viettämään peräti seitsemän tuntia. Jos haluat tutustua jouluiseen Tallinnaan useamman päivän ajan, on laivamatkat ja yöpymisen sisältävä hotellipaketti vaivaton tapa järjestää pikkujoulut. Poimi alta lisää vinkkejä jouluiseen Tallinnaan!

Päiväristeilyllä ehdit tutustua myös näihin

Joulukoristeiden ihmemaa

Todellisen joulufanin kannattaa vierailla maailman parhaaksikin kehutussa sisustus- ja joulukoristekaupassa Shishissä. Kauppa muuttuu joulun alla joulukoristeiden ihmemaaksi.

Myymälä sijaitsee Noblessnerin kaupunginosassa osoitteessa Peetri 3. Voit tutustua valikoimaan myös Shishin verkkosivuilla.

Piparimaniaa!

Herkullisen Piparkakkumania-näyttelyn kaikki esineet on valmistettu piparkakkutaikinasta. Sisäänpääsy maksaa aikuisilta kaksi euroa, lapset vierailevat ilmaiseksi

Piparkakkumania 5.12. alkaen Design- ja arkkitehtuurigalleriassa keskustassa osoitteessa Pärnu mnt 6. Lue lisää täältä.

Vai jäisitkö sittenkin yöksi?

Koko perheen baletti

Yhä useamman perheen jouluperinteisiin kuuluu lumoava P. Tšaikovskin Pähkinänsärkijä-baletti. Tämän hurmaavan baletin jaksaa katsoa joka vuosi uudelleen!

Lue lisää ja tilaa liput täältä.

Sarah Brightmanin konsertti

Musiikin ystäviä hemmotellaan brittilaulajatar Sarah Brightmanin konsertilla. Brightman esiintyy Saku Suurhallissa 2. marraskuuta. Muista ostaa liput ajoissa!

Lue lisää ja tilaa liput täältä.

Joulutunnelmaan jazzaillen

Jõulujazz-tapahtuma tarjoaa lukuisia jazzkonsertteja 29.11.–12.12. välisenä aikana. Jazzjuhlan pääesiintyjänä hurmaa amerikkalainen jazzmuusikko Kurt Elling. Hän konsertoi Tallinnassa 10. joulukuuta.

Lue lisää ja tilaa liput täältä.

Tai ehkä viihdyt parhaiten merellä?

Risteily on vaivaton tapa viettää pikkujouluja. M/S Finlandian kuuden tunnin pikkujoulupaketti miellyttää vaativampaakin risteilijää.

Suosittu joulun ajan buffetpöytä notkuu perinteisiä ja uusia jouluherkkuja. Laivan viihdetarjonta on pikkujoulukaudella parhaimmillaan: marras-joulukuussa lavalle nousevat muun muassa Elonkerjuu, Ressu Redford, Arttu Wiskari, Eini ja Stig.

Edulliset jouluostokset kannattaa hoitaa heti risteilyn alussa ennen kuin tanssijalkaa alkaa vipattamaan. M/S Finlandialta löydät makeiset, juomat, kosmetiikan, asusteet, kellot, korut ja muun muodikkaan huippumerkeiltä.

Pikkujoulut laivalla - 6 tuntia yhtä juhlaa! M/S Finlandian pikkujoulupaketti sisältää:

  • Matkalipun miniristeilylle
  • Juhlapöydän jouluherkut Buffet Eckerössä ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat, kahvi ja tee)
  • Monipuolisen viihdetarjonnan
  • Myös shoppailu onnistuu kätevästi laivan myymälöissä.

Lue lisää ja varaa täältä!