Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Crème Bonjourilla onnistut – loihdi näillä resepteillä kesän mutkattomin menu

Teksti:
Crème Bonjour
Kuvat:
Crème Bonjour, Pastasalaatti paahdetuilla kasviksilla
Julkaistu: 12.6.2023
|
Muokattu: 12.6.2023
Kaupallinen yhteistyö / Crème Bonjour. Sano bonjour Crème Bounjourille ja vietä vaikka koko kesä ystävien kanssa piknikillä! Kun haluat nopeaa herkkuruokaa helposti ja vaivattomasti, on Crème Bonjour paras ystäväsi – ilman turhaa säätöä keittiössä. Nappaa reseptit talteen ja loihdi Crème Bonjourin kolmen ruokalajin menu ystävien ja koko perheen kanssa nautittavaksi. Bon appétit!

Kanttarellimetsästä yrttitarhaan – makuja jokaiselle

Crème Bonjourin maistuvasta valikoimasta löydät tuorejuustot vaativaankin makuun. Kanttarelli, mustapippuri, valkosipuli ja monet muut herkulliset maut antavat säväyksen ruokiisi ja tuovat arkeen pientä, ihanaa luksusta. Ranskalaisella twistillä tietysti.

Laktoosittomat Crème Bonjour -tuorejuustot sopivat upeasti levitteeksi, ruoanlaittoon ja leivontaan. Valmistitpa kuumaa, kylmää, makeaa tai suolaista herkkua, sopii Crème Bonjour mutkattomasti kesän ruokahetkiisi. Herkut syntyvät käden käänteessä, sillä Crème Bonjour on käyttövalmista vain purkin avaamalla. Niin vaivatonta, eikä kesäpäivä takuulla valu hukkaan keittiössä. Kokeile itse ja ihastu!

Arjesta juhlaa vastustamattomilla resepteillä

Crème Bonjourin avulla kokkaillessa aikaa jää siihen tärkeimpään: ajan viettoon tärkeimpien ihmisten kanssa. Nappaa reseptit Crème Bonjourin kolmeen ruokalajiin ja nauti kesästä hyvässä seurassa vaikka piknikillä, grillaten tai loihdi arjen ruokailusta juhlaa. Tällä menulla onnistut!

Crème Bonjour -tuorejuustoilla saat ruokiisi helposti eri makumaailmoja. Nappaa vaikka koko valikoima ostoskoriisi s-kaupat.fi-verkkokaupasta ja löydä suosikkisi!

Alkuruoka: Röstiperunat tuorejuustolla ja mädillä

Ainekset:

  • 10 perunaa karkeaksi raastettuna
  • 1 keltainen sipuli hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria
  • ruokaöljyä tai margariinia
  • 1 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1 prk mätiä (esim muikun tai siian)
  • 3 rkl ruohosipulia

  • Yhdistä raastetut perunat ja hienonnettu sipuli ja purista ylimääräinen neste pois. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä ruokaöljy ja margariini pannussa keskilämmöllä ja annostele peruna-sipulisekoitus pannulle. Painele perunaröstejä kevyesti ja paista kullanruskeiksi molemmin puolin.
  • Levitä reilusti tuorejuustoa valmiiden röstiperunoiden päälle. Lisää mäti sekä hienonnettu ruohosipuli.

Pääruoka: Pastasalaatti paahdetuilla kasviksilla

Ainekset:

  • 3 rkl ruokaöljyä
  • 4 porkkanaa kuorittuina ja paloiteltuina
  • 2 keltajuurta kuorittuina ja paloiteltuina
  • 1 punasipuli kuorittuna lohkoissa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • suolaa & pippuria
  • 1 parsakaali jaettuna nippuihin
  • 4 annosta papupastaa
  • puolikas granaattiomena siemenet irroitettuina
  • 1 pieni pussi babypinaattia
  • 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Laita porkkanat, keltajuuri ja punasipuli kulhoon ja lisää ruokaöljy, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita. Levitä vihannessekoitus uunipellille ja paahda uunissa noin 15 minuutin ajan.
  • Lisää parsakaalin nuput pellille ja paahda uunissa vielä 10 minuuttia. Keitä pasta. Valuta. Yhdistä pasta ja uunissa paahdetut vihannekset. Kaada seos tarjoiluastiaan ja koristele babypinaatilla sekä granaattiomenan siemenillä.
  • Viimeistele lämmin salaatti tuorejuustonokareilla.

Jälkiruoka: Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Ainekset:

  • 100 g margariini
  • 14 kpl digestivekeksejä
  • 600 g Crème Bonjour maustamatonta tuorejuustoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl tomusokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl Flora Kuohua
  • Ripaus suolaa
  • 100 g valkosuklaata
  • Tuoreita vadelmia koristeluun
  • Vadelmapyree
  • 1 dl vadelmia
  • 1 rkl tomusokeria

  • Ota kananmunat, tuorejuusto ja Flora Kuohu huoneenlämpöön. Sulata margariini.
  • Murskaa digestivekeksit hienoksi muruksi ja sekoita sulatetun margariinin kanssa.
  • Painele seos kakkuvuoan pohjalle (halkaisija noin 24 cm). Paista keskitasolla 180 asteessa noin 10 minuuttia ja anna jäähtyä. Sekoita keskenään tuorejuusto ja tomusokeri. Lisää joukkoon munat ja sekoita.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot, vaniljasokeri ja suola. Lisää viimeisenä sulatettu valkosuklaa. Levitä seos jäähtyneen keksipohjan päälle. Soseuta vadelmat ja sekoita joukkoon tomusokeri. Kaada seos pursotinpussiin. Pursota pieniä pilkkuja vadelmakastiketta kakun päälle ja vedä tikulla pilkkujen läpi niin, että ne muodostavat hienon kuvion. Aseta uunin pohjalle vedellä täytetty kulho. Laita juustokakku uuniin keskitasolle ja paista 125 asteessa noin tunnin verran. Kun kakku on valmis, avaa uunin luukku ja päästä ilmaa ulos. Sulje luukku uudelleen ja anna kakun asettua uunissa tunnin verran. Kun otat kakun uunista, anna sen jäähtyä ja laita jääkaappiin yön yli. Tarjoile tuoreiden marjojen kera.

Huom: Täytettä ei tarvitse vatkata, ainoastaan sekoittaa. Lopputulos on näin entistä kermaisempi ja herkullisempi.

Lisää aiheesta